Gastenverblijf Het Meekes

Heerlijk fietsen, wandelen en genieten in de Achterhoek? Bezoek dan eens met je gezin, familie, collega’s of vriendengroep ons gastenverblijf Het Meekes in Vragender.
Het gastenverblijf is ruim, comfortabel en gezellig ingericht. Het is geschikt voor 16 personen, heeft 8 slaapkamers waarvan 4 met privé sanitair.
Er is een mooi terras aan de voorzijde met vuurkorf en tuin meubilair. Voldoende parkeergelegenheid, gratis WiFi, sauna, bubbelbad en voor de kinderen is er een afgesloten speelveldje met trampoline, schommel en glijbaan.
Het gastenverblijf wordt uitsluitend aan één groep verhuurd.

Het gastenverblijf ligt in het buitengebied van Vragender tussen Lichtenvoorde en Aalten, in de mooie Gelderse Achterhoek.
Ontdek de prachtige omgeving een te voet of met de fiets. Je zult bijzondere landgoederen, boerderijen en kerkepaden tegenkomen en ook kleine buurtschappen, winkelcentra, knusse theetuinen en zeer goede restaurants. In het gastenverblijf liggen veel wandel- en fietsroutes en informatie over leuke uitjes en kortingen.

Henrike en Michel helpen u graag om het verblijf zo compleet en aangenaam mogelijke te maken. Er kan van alles georganiseerd worden vanaf Het Meekes zoals huifkartocht, paardrijden, mountainbiken met gids, wandeling met een boswachter, barbecue avond en ga zo maar door.

Tips en ideeën in overvloed! Wees welkom !

Gastenverblijf Het Meekes

Aaltenseweg 111
7134 NL Vragender