Boerderijcamping Groot Antink

Jammakerij, winkel en boerderijcamping Groot Antink net buiten Groenlo

Kom heerlijk tot rust in de Achterhoek, met haar natuur- en streekproducten.

De boerderijcamping heeft 25 staplaatsen voor tenten /caravans en is landelijk gelegen net buiten Groenlo.

Naast de nodige faciliteiten die de campinggasten worden geboden, bestaat er ook de mogelijkheid om een appartement te huren.

Camping
Onze camping bevindt zich in een omgeving met veel groen, waar u heerlijk wandelend of fietsend van kunt genieten. Helaas hebben we geen speeltoestellen of andere voorzieningen voor kinderen.

Sanitaire voorzieningen:
– 3 toiletten
– 1 urinoir
– 3 douches
– 1 wascabine
– 2 wastafels
– 2 overdekte afwas plaatsen

Zelfplukken
De camping onderscheidt zich doordat u letterlijk en figuurlijk de natuur kunt proeven. U kunt zelf uw eigen fruit plukken.
Voor de jammakerij telen we verschillende soorten zacht fruit. Hierdoor is het ook mogelijk om bij ons zelf fruit te plukken en dit thuis zelf te verwerken of om zo lekker op te eten. In juli en augustus is er meestal wel iets te plukken maar voor de zekerheid kunt u beter even bellen (0544-465945) dan weet u ook welke soorten er op dat moment zijn. Plukken kan tijdens de openingstijden van de winkel.

Wat hebben wij zoal:
– juli: rode aalbessen
– juli: josta bessen
– juli: zwarte en witte aalbessen
– juli: rode en witte kruisbessen
– augustus: bramen

Groot assortiment in onze boerderijwinkel
Van jam, siropen, sauzen, chutneys tot aan Achterhoekse wijnen, honing, Doesburgse mosterd en andere streekproducten. U vindt ze allemaal in onze winkel. In onze boerderij winkel verkopen we de producten die we hier zelf verbouwen en verwerken. Veel van onze producten zijn ook op andere verkoopplekken te verkrijgen.
Service en kwaliteit;  Wij produceren niet alles zelf, maar de overige Achterhoekse streekproducten zijn met de grootste zorg voor u ingekocht. Daarnaast kunnen wij voor u leuke cadeaupakketten verzorgen met de producten van onze winkel. Pakketten met het echte ‘landleven’ gevoel zoals eigengemaakte jam en sauzen aangevuld met bijvoorbeeld het serviesgoed van Jet.
Loop eens gezellig binnen en laat u verrassen door al dat heerlijks.

Appartement
Het appartement is van 2010 en klassiek modern ingericht. Bereikbaar via een eigen ingang en is gelegen boven de boerderijwinkel. Het betreft één etage met een ruime keuken- woonkamercombinatie en moderne inbouwapparatuur. Zoals Keramische kookplaat, vaatwasmachine, combimagnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. De woonkamer is ingericht met een eettafel en stoelen voor 4 personen en een comfortabele bankstel. Er zijn 2 afzonderlijke 2-persoonsslaapkamers. Een moderne badkamer met bad, inloopdouche en toilet.

Jammakerij
Eén van onze bezigheden is het kweken van zachtfruit om hier op ambachtelijke wijze ons jam en andere producten van te maken. We doen dit nog precies zoals onze oma het altijd deed. Wel in modernere keuken, maar nog in kleine open koperen pannen. Dit heeft als voordeel dat de smaak goed bewaard blijft en we met kleinere aantallen werken waardoor we wel meer dan 100 soorten jam maken. Daarnaast maken we ook sauzen en chutneys. Onze producten vind je o.a. in onze eigen winkel en in verschillende streekwinkels en kaasboerderijen in de Achterhoek.

Kom heerlijk tot rust in de Achterhoek met haar natuur en streekproducten! We zien u graag!

 

Boerderijcamping Groot Antink

Vredenseweg 106
7141 MB Groenlo