Hoeve De Snippert

Hoeve De Snippert

Ongedwongen genieten in een natuurlijke omgeving!

Verscholen in het prachtige Achterhoekse coulisselandschap ligt Hoeve De Snippert. Een heerlijke plek om tot rust te komen in de kalme omgeving. Geniet midden in de natuur en helemaal back to basic!

Naast de Hoeve liggen ruime kampeerplekken van circa 100 m2. Het moderne, luxe sanitair biedt kans om heerlijk te ontspannen. Neem gerust contact op: info@desnippert.nl

Een ingericht kampeermiddel is een ideale start van een zorgeloze vakantie. De sportieve Holkamper tenttrailer, de Esvo piramidetent en een luxe vierpersoonscaravan zijn volledig ingericht te huur, prettig voor iedereen die die houdt van het buitenleven!

De familie Achterberg verzorgt als superhost met plezier een geweldig verblijf voor AirBnB gasten. Het gastenverblijf is via een eigen ingang toegankelijk en beschikt over een luxe tweepersoons slaapkamer en een ruime badkamer met douche en ligbad. De slaapkamer biedt een mooi uitzicht over de ponyweide, de scharrelende kipjes, de boomgaard en het Achterhoekse coulisselandschap. Na een welverdiende nachtrust is het heerlijk om te genieten van een uitgebreid ontbijt in de boomgaard, de boerenkeuken, of de ontbijthut met uitzicht over de landerijen.

Het achterhuis van Hoeve De Snippert wordt stijlvol gerenoveerd tot luxe overnachtingsplekken.

Bij Hoeve De Snippert is het heerlijk om in de avondzon te genieten van een goed glas wijn bij een vuurtje.  

Het nabijgelegen natuurgebied ‘De Pannekuilen’ biedt plek aan reeën, hazen, fazanten en andere dieren. Ze lopen regelmatig een rondje door de omgeving en zijn dan goed te zien vanaf de hoeve.

Natuurgebied de Leemputten bevindt zich op loopafstand. Sinds 1975 is de voormalige leemafgraving teruggegeven aan de natuur. Wandelend of per waterfiets is er een grote diversiteit aan flora en fauna te vinden.

Het veengebied ‘Zwillbrocker Venn’, net over de Duitse grens, is van maart tot augustus broedplaats voor Flamingo’s.

Hoeve De Snippert

Vredenseweg 119
7142 JA Groenlo