Logeerboerderij Erve Paske

Op zoek naar een groepsaccommodatie in de Achterhoek? Dan bent u bij Erve Paske aan het juiste adres.
Erve Paske, gelegen in het recreatieve en natuurschone Lievelde, biedt u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen.
De moderne groepsaccommodatie is de perfecte uitvalsbasis voor groepen tot 34 personen en geschikt voor families, vrienden, verenigingen en bedrijven. Het terras biedt uitzicht over de prachtige landerijen van de boerderij en is voorzien van voldoende tuinmeubilair. Ook kleine groepen en stelletjes zijn meer dan welkom, zo beschikken wij over twee appartementen en twee kamers voor Bed & Breakfast.
Zoals de naam al doet vermoeden ligt de groepsaccommodatie op het boerenerf van de familie klein Avink, beter bekend als de familie Paske. De boerenactiviteiten zullen u dan ook niet ontgaan. Neem gerust een kijkje op de melkveehouderij.

Erve Paske is rolstoelvriendelijk en volledig aangepast voor zorggroepen en mindervaliden. Geen drempels, brede deuropeningen, aangepaste sanitaire voorzieningen en de bovenetage is bereikbaar via de lift.

Ook aan de kinderen en sportievelingen is gedacht. Er is volop speelruimte en er zijn diverse speeltoestellen zoals een trampoline, glijbaan, schommel en speelhuisje. De speelweide is uitstekend geschikt voor diverse sport- en spelactiviteiten zoals voetbal en volleybal.

Groepsaccommodatie
De moderne groepsaccommodatie is de perfecte uitvalsbasis voor groepen tot 34 personen en geschikt voor families, vrienden, verenigingen en bedrijven. Erve Paske is rolstoelvriendelijk en volledig aangepast voor zorggroepen en mindervaliden. Geen drempels, brede deuropeningen, aangepaste sanitaire voorzieningen en de bovenetage is bereikbaar via de lift. Het terras biedt uitzicht over de prachtige landerijen van de boerderij en is voorzien van voldoende tuinmeubilair. Op de begane grond is een gezamenlijke ruimte voorzien van een eet- en zitgedeelte, tv en draadloos internet. De keuken is van alle gemakken voorzien: 6-pits kookplaat, combi-oven en koelkast.

Appartementen
Voor kleinere groepen bieden we twee appartementen. Geschikt voor 4 personen en gezamenlijk te huren tot 8 personen. Ook deze appartementen zijn volledig aangepast voor mindervaliden. Op aanvraag beschikken we over hoog/laag bedden. Ook voor aanvullende wensen denken wij graag met u mee.

B&B
Voor de nog intiemere groepen en stelletjes bieden we twee ruime kamers (voorzien van tv en draadloos internet). Geschikt voor 2 personen en gezamenlijk te huren tot 4 personen. Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt in de gezamenlijke ruimte of kies juist voor een ontbijt op bed.

Vergaderingen
De gezamenlijke ruimte leent zich uitstekend voor vergaderingen: flexibel indeelbaar en we beschikken over alle moderne faciliteiten. Wij denken graag met u mee om uw vergadering tot een succes te maken.

Thuiszorg op vakantie
Geniet met hulp van Careaz Thuiszorg van een onbezorgde tijd. Zorgeloos op vakantie gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom slaan Careaz Thuiszorg en Erve Paske de handen ineen. Careaz zorgt tijdens uw vakantie niet alleen voor uw benodigde zorg, maar regelt ook de administratieve afwikkeling en het maken van afspraken met uw eigen thuiszorginstantie. Zo krijgt u precies de zorg die u nodig heeft.
Bel voor al uw vakantiezorgvragen met het Zorgbureau van Careaz via telefoonnummer 0544 – 39 70 10 of kijk op www.careaz.nl voor meer informatie.
Careaz is een kleinschalige Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit lokale betrokkenheid ondersteuning biedt op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Careaz staat voor zorg (care) van A tot Z. Respect, deskundigheid en een vriendelijke benadering staan bij Careaz centraal. Zorg die u nodig heeft en op het moment dat u dat nodig heeft. Dichtbij, herkenbaar en vertrouwd.

We denken graag met u mee! Neem gerust contact op! We helpen graag! Graag tot ziens!

Logeerboerderij Erve Paske

Tankweg 12
7137 HA Lievelde