Marveld subtropisch zwembad

Marveld zwembad

Marveld recreatie biedt een subtropisch zwemparadijs en een wedstrijdbad. Beleef de Crazy Cone waterglijbaan!

Marveld recreatie heeft een subtropisch zwemparadijs, wedstrijdbad, buitenzwembad en vele waterglijbanen. Een bezoek aan het subtropische zwembad in jouw vakantie mag natuurlijk niet ontbreken!

Bij Marveld kun je het hele jaar door genieten van waterplezier. Als gast van Marveld is de toegang tot het zwembad onbeperkt inbegrepen. Verblijf je niet op het vakantiepark, dan is het mogelijk om online een ticket te kopen voor het zwembad. De entree van het zwembad is €12,50 per persoon.

In het subtropische zwembad vind je diverse glijbanen met onder andere de Crazy Cone. De Crazy Cone is een glijbaan van circa 75 met magic-light effecten tijdens de afdaling. Deze super sensatie leg je af in een 1-persoons band. Verder zijn er twee speedglijbanen, een 100 meter lange wildwaterbaan en een trechterglijbaan voorzien van een grote open space bowl. Aan iedereen is gedacht: jong, oud, stille watergenieters en echte waterratten. De waterglijbanen zijn een echte must-go voor diegene die van actie houden!

Naast de waterglijbanen en de wild river is er speciaal voor de kids een spraypark. Met diverse spray-elementen en interactieve spelelementen vervelen zij zich geen moment.

Daarnaast kun je in het subtropische zwembad lekker sportief baantjes trekken in het 25 meter lange wedstrijdbad, ontspannen in de hot whirlpool of genieten in de sauna’s. Voor de kinderen is er in ons subtropische zwembad een peuter- en kleuterbad, zodat zelfs de allerkleinsten zich vermaken op ons vakantiepark. Het subtropisch zwembad is dagelijks geopend van 10:00 – 22:00 uur.

Marveld subtropisch zwembad

Elshofweg 6
7141 DH Groenlo