Minicamping De Hippe Kip

Een kleinschalige minicamping in het buitengebied van Beltrum. Te midden van rust, ruimte, bos en landerijen. Hier kennen we nog echte donkere nachten en bij helder weer, een prachtige sterrenhemel.  Opstaan met het geluid van de vogels en zicht op de reeën aan de bosrand. In de verte hoort u, af en toe, het geritsel van de (kriel)kipjes in de struiken. Dat is de gezelligheid van Minicamping De Hippe Kip!

Met 8 kampeerplaatsen op een veldje, tussen een stukje bos en de velden van het buitengebied.
Op ca. 2 km van vestingstadje Groenlo,  500m van de Slinge en te midden van vele fiets en wandelroutes.
Kamperen kan met tent, caravan, kleine vouwwagen en camper (tot 7,5m) voor volwassenen.

Wij verhuren ook een Pipowagen in ‘t groen, met omheining voor de hond en een Retro Kipcaravan, beiden ingericht voor 2p.
Men noemt ons sanitair luxe, wij vinden het comfortabel èn er is gewoon wc papier aanwezig. Alles is volledig naar eigentijdse maatstaven ingericht en verzorgd. Met:  2 toiletten, 2 ruime douchecabines met afneembare handdouche en 2 was-cabines met warm/koud water. Zowel binnen als buiten het sanitair gebouw is een afwasplaats met warm en koud water. En van ons chemisch toilet vindt je de ingang buitenom. Er is afgestemd middels passende Corona maatregelen. Er staan een wasmachine (€) en gratis te gebruiken centrifuge plus een koel-vrieskast.

Voor onze schuur vindt je een ruim afdak waar je heerlijk, vrijblijvend met eigen drankje kunt vertoeven en genieten van het uitzicht.

Retro Kipcaravan
Onze Retro Kip Caravan is volledig ingericht voor 2 personen. (zonder huisdier)
Het is een lichte en heldere caravan, bouwjaar 1978. Vanuit Zeeland met tegenwind naar Beltrum gekomen. Fris geschilderd
en voorzien van nieuwe stofjes om de kussens en passende gordijntjes staat hij hier aan de rand van onze minicamping te schitteren. Met opgemaakt bed als je binnenkomt. De open keuken bevindt zich onder de luifel en via een opstapje kom je in de caravan zelf met zitje en tweepersoonsbed. Met uitzicht over de velden, maar ook op een paar stappen van de sanitaire voorzieningen. In ons ruime toiletgebouw kun je heerlijk douchen en naar de wc. Buiten onder de luifel ook een zitje met stoelen die verstelbaar zijn met kussens en een tafeltje erbij.  Bij mooi weer kun je de zon of schaduw gerust opzoeken door de stoelen op een ander plekje neer te zetten.
Aankomst tussen 15-20 uur. Vertrek 11-11.30 uur.
Andere tijd(en)? overleggen uiteraard mogelijk.

De Retro Hippe Kip Caravan (2p) is te huur voor € 37,50 per nacht. 3-6 nachten € 35 p.n. of een week (7n) aaneengesloten € 235,-.
Minimumverblijf 2n. Maximumverblijf 7n.  (Feestdag / prijs kan afwijken.)

Pipowagen
Onze Pipowagen is een volledig ingerichte ruimte die je kunt huren met 1-2 personen. Huisdier is ook welkom. De plaats is afgebakend tot 1m hoogte. Het is een onopvallende wagen, in een groen jasje op het puntje van de camping.
Verscholen tussen bomen en struiken, met uitzicht op bos en over de velden is er ’t gevoel dat je privé op een mooie, natuurlijke plek bent. Met opgemaakt bed als je binnenkomt. Koelkast, verlichting, potten & pannen, waterkoker, gasstelletje, bestek, kopjes etc. Koffie kun je zetten met de Senseo, een bammetje kun je roosteren met de broodrooster.
De wagen heeft een elektrisch kacheltje en is afgezekerd op 10A, dus neem a.u.b. geen zware elektrische apparaten mee.
Je komt via de open veranda in de keukenruimte met warm en koud stromend water.
Met een opstapje kom je in de Pipowagen. Hier staan fauteuiltjes en vindt je het 160X200cm bed met verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Buiten onder de veranda kun je ook zitten en genieten van het groen.

In ons ruime toiletgebouw kun je heerlijk douchen en naar de wc.
Aankomst tussen 15-20 uur. Vertrek 11-11.30 uur. Andere tijd(en)? overleg is uiteraard mogelijk.

De Pipowagen is te huur voor € 45 per nacht.
Van 3-6 nachten € 42,50 p.n. en een week aaneengesloten € 285,-.
Minimumverblijf 2n. Maximumverblijf 7n. (Feestdag/prijs kan afwijken.)

We heten je graag welkom en je viervoeter mag mee komen kamperen.

 

Minicamping De Hippe Kip

Schuurmansweg 4
7156 SK Beltrum