Minicamping ’t Zotte Schaap

Beschut kamperen met een weids uitzicht, daar word je toch blij van? Paul en agnetha van minicamping ’t Zotte Schaap laten je graag kennismaken met de gemoedelijke sfeer in de Achterhoek. Ze bieden je kans om lekker tot rust te komen. Als je het gezellig vindt om een praatje te maken, dan heb je aan Paul en Agnetha fijne gesprekspartners.

Verscholen in het prachtige, Achterhoekse coulisselandschap kun je de mooiste parels ontdekken. Wist je dat Vragender al in 1444 een kapel kreeg? Er zijn nog enkele delen van die kapel bewaard gebleven. De lekkerste pannenkoeken bak je met meel van Korenmolen De Vier Winden. Bij de molen, die midden in Vragender staat, kun je versgemalen meel kopen.

Fietsend en lopend is het heerlijk om de omgeving te verkennen. De Achterhoek heeft een compleet fietsknooppuntennetwerk met fietspaden langs de weilanden, beken, via kerkepaden en met andere verrassingen. Het hoogveengebied in Vragender heeft unieke flora en fauna, een gids leidt je daar met plezier rond. Lopend door de omgeving kun je grutto’s, reeën, wilde orchideeën en andere bijzonderheden spotten. In de Achterhoek zijn nog veel plekken waar honden niet per se aangelijnd hoeven te worden.

Vanaf minicamping ’t Zotte Schaap kun je ontzettend leuke uitstapjes maken, je komt haast tijd tekort. Dat is uiteraard geen probleem, je bent van harte welkom om opnieuw een vakantie te boeken bij minicamping ’t Zotte Schaap!

Minicamping ’t Zotte Schaap

Oude Winterswijkseweg 13
7134 PA Vragender