Motorette Vespa scooterverhuur

Een gezellig en bijzonder uitje is gegarandeerd door een dagje op de Vespa met z´n tweetjes, met vrienden of tijdens een familiefeest door de Achterhoek te toeren. Tevens is het huren van een Vespa ook een leuk idee voor een geslaagd bedrijfsuitje. Door de eenvoudige bediening kan vrijwel iedereen met de Vespa overweg. De Vespa kan zowel elektrisch als met de kickstarter gestart worden en is voorzien van een automatische transmissie. Dit betekent dat u niet hoeft te schakelen! Tevens krijgt u bij aflevering van de Vespa een korte instructie met betrekking tot de gebruiksaanwijzing en veilig rijden.

Wij zullen u voordat u op pad gaat de mooiste routes laten weten, u adviseren waar bezienswaardigheden te vinden zijn en aangeven waar nog echt lokale producten en gerechten gekocht kunnen worden. Uiteraard staat het u vrij om te gaan waar u heen wilt, wij zullen u alleen een aantal suggesties doen toekomen. U ontvangt van ons een routekaart zodat u uw eigen route kunt uitstippelen, maar er zijn ook beschreven en bewegwijzerde routes beschikbaar.

In de Achterhoek zijn meer dan voldoende mogelijkheden voor recreatie om indien gewenst het programma verder aan te vullen. Motorette heeft een aantal arrangementen voor u samengesteld waarmee u de mooiste plekjes ontdekt. Informeer naar de mogelijkheden!

Groepen/ bedrijfsfeestje/ familiedag
U kunt prima bij ons terecht, voor een unieke en origineel idee voor een activiteit tijdens een groepsuitje, familiedag of vriendenweekend.
Voor bedrijven: wat dacht u van een product presentatie op een unieke plek, met een unieke activiteit? De bijeenkomst prettig afwisselen met een ontspannende toertocht op de Vespa! Nodig uw klanten uit en presenteer ze uw product in bijv. een wijngaard. Rustig, geen afleiding en voor uw klanten een unieke ervaring.
Een leuke onderbreking is een tocht op een echte Italiaanse Vespa. Daar praat men nog tijden over!!

Mocht u vragen hebben of speciale wensen, schroom niet om dit met ons te overleggen. In overleg is veel mogelijk!

Motorette Vespa scooterverhuur

Groot Deunkweg 12
7122 RS Aalten