Velorette Groepsfietsverhuur

Huur de Velorette 4 persoonsfiets! Gezellig en actief met z’n allen d’r op uit!

Velorette recreatie is gelegen in Oost-Achterhoek en valt onder het Nationaal Landschap, in het buurtschap Barlo aan de rand van Lichtenvoorde.

Vanaf dit startpunt begint meteen het landelijke gevoel. Wijdse uitzichten, prachtige wegen, boerderijen en natuur.

De schoppe van “Deunk” dateert uit 1930 en hier ervaart u ouderwetse gezelligheid en nostalgie.

Vanaf het terras heeft u een adembenemend uitzicht. Een ideale plek om even op adem te komen en te genieten van de natuur en eventueel uw fiets op te laden

En onderweg ….. Hoge essen, kampen, weilanden, boerderijen, houtwallen, bossen, beken en kronkelende wegen wisselen elkaar af.

Te veel om hier op te noemen en dat zult u zelf moeten beleven!
Ervaar de charme van de Achterhoek. Stap samen met familie, vrienden op de Velorette fiets en ontdek de mooiste plekjes in Oost Gelre.

Heerlijk en gezond in de buitenlucht recreëren gecombineerd met een bezoekje aan leuke terrasjes, natuurgebieden, gezellige dorpjes en bijzondere bezienswaardigheden.

De Velorette recreatiefiets is een superlichte moderne vierwielige ligfiets voor 4 personen.

Deze unieke fiets combineert het plezier en gezelligheid van het met een groep fietsen en het comfort van een ligfiets met vering.

Alles en iedereen past op de Velorette recreatiefiets. De allerkleinsten kunnen mee op de te plaatsen kinderbankjes, Bagage kan worden meegenomen op de bagagedrager of in de meegeleverde picknickmand.
Iedereen doet mee op zijn eigen niveau doordat ieder zijn eigen versnellingen heeft. Actief en toch relaxed fietst u gezellig samen de mooiste routes van de Achterhoek. 
Wij hebben verschillende routes die u langs de mooiste plekjes brengen. Door natuurgebieden, over lanen, langs prachtige oude boerderijen kunt u zo zorgeloos genieten van deze schilderachtig mooie streek.

Groepen/ bedrijfsfeestje/ familiedag
U kunt prima bij ons terecht, voor een unieke en origineel idee voor een activiteit tijdens een groepsuitje, familiedag of vriendenweekend.

Voor bedrijven: wat dacht u van een product presentatie op een unieke plek, met een unieke activiteit? De bijeenkomst prettig afwisselen met een sportieve activiteit op de Velorette fiets! Rustig, geen afleiding en voor uw klanten een unieke ervaring.

Een leuke onderbreking is een tocht op de Velorette fiets. Daar praat men nog tijden over!!

Mocht u vragen hebben of speciale wensen, schroom niet om dit met ons te overleggen. In overleg is veel mogelijk!.

Social media:
http://www.facebook.com/Velorette
http://twitter.com/Velorette
https://www.instagram.com/velorette
https://nl.pinterest.com/velorette/

 

Velorette Groepsfietsverhuur

Groot Deunkweg 12
7122 RS Aalten