Primera

Primera

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

Kentekenoverschrijving
Als je een voertuig koopt, moet je als nieuwe eigenaar het kentekenbewijs zelf op jouw naam laten overschrijven. Dit kan je bij ons in de winkel doen. Voor het overschrijven van een kentekenbewijs moet je minstens 18 jaar zijn en in Nederland wonen.Voor een kenteken overschrijving heb je de volgende documenten nodig:
– Een Nederlands legitimatiebewijs
– Het tenaamstellingbewijs
– Het overschrijvingsbewijs  

PostNL Postkantoor
Bij ons kan je terecht voor het versturen, retourneren en ontvangen van je pakketten, (aangetekende)brieven en poststukken.  

Pasfotoservice
In onze winkel kan je professionele pasfoto’s laten maken volgens de gestelde richtlijnen. De pasfoto’s zijn onder andere geschikt voor een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.  

ING-Servicepunt
Bij ons kan je als ING klant veilig en vertrouwd geld opnemen en storten. Maar ook het uitreiken van documenten zoals pincodes en wachtwoorden gebeurt bij ons.
Het is mogelijk om bij ons tussen de 0 en € 10.000 op te nemen. Wil je meer dan € 1.000 opnemen, dan dien je eerst jezelf te identificeren met een geldig legitimatiebewijs.

Stap binnen bij Zeiler Lichtenvoorde en laat je inspireren! Wij zijn jouw specialist als het gaat om koken, tafelen en wonen. Naast onze winkel in Lichtenvoorde aan de Rapenburgsestraat 32 hebben we ook een webwinkel waarin je al veel inspiratie kan opdoen. Ook hier staan wij voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien.
Je vindt onze winkel in het hart van Lichtenvoorde, recht tegenover de Sint Bonifatiuskerk. Er zijn parkeerplaatsen in de straat. Als die vol zijn, kan je terecht in de Raadhuisstraat tegenover het gemeentehuis van Oost Gelre. Goed nieuws voor elektrische auto-eigenaren: we hebben laadpalen in onze straat, laad je auto op terwijl je onze winkel bezoekt.