Smale Opticiens

Bent u op zoek naar een bril en een kwalitatief hoogwaardig advies? Smale Opticien in Lichtenvoorde staat al ruim 40 jaar bekend om haar aandacht voor oogzorg. Met de meest geavanceerde en nauwkeurige oogmeettechnologie kunnen wij de conditie van uw ogen beoordelen. Onze eigen opticiens verrichten bovendien gespecialiseerd oogonderzoek. Loop binnen in onze optiek of maak een afspraak! 

Stap binnen bij Zeiler Lichtenvoorde en laat je inspireren! Wij zijn jouw specialist als het gaat om koken, tafelen en wonen. Naast onze winkel in Lichtenvoorde aan de Rapenburgsestraat 32 hebben we ook een webwinkel waarin je al veel inspiratie kan opdoen. Ook hier staan wij voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien.
Je vindt onze winkel in het hart van Lichtenvoorde, recht tegenover de Sint Bonifatiuskerk. Er zijn parkeerplaatsen in de straat. Als die vol zijn, kan je terecht in de Raadhuisstraat tegenover het gemeentehuis van Oost Gelre. Goed nieuws voor elektrische auto-eigenaren: we hebben laadpalen in onze straat, laad je auto op terwijl je onze winkel bezoekt.