Vakantieboerderij Kraanswijk

Groepsaccommodatie en vakantie boerderij Kraanswijk in Groenlo

Wilt U eens van dichtbij meemaken hoe het er aan toegaat op de boerderij? Zien hoe de koeien worden gemolken of kijken bij de kalfjes? Boek dan een weekendje weg naar de groepsaccommodatie op ’Biologische Vakantieboerderij Kraanswijk’ in de Achterhoek van Gelderland.

U kunt een kijkje nemen bij de nieuwe Koeientuin, een unieke huisvesting. Ook biedt Groepsaccommodatie en vakantie boerderij Kraanswijk mogelijkheden voor excursies, trainingen en workshops en is het mogelijk de groepsaccommodatie te huren als unieke vergaderlocatie.

Bij ons op de boerderij is er veel te beleven. Geniet van het buiten zijn tussen de dieren en op ons terras.
Daarnaast liggen wij naast het Natuurgebied de Leemputten. Hier kunt u heerlijke wandelingen maken.

Blijft u liever bij ons op de boerderij? Ook daar is veel te doen, we hebben o.a.;
De speelweide en terras zijn omheind/ speelgoed voor binnen en buiten / ruil en leesboekenkast / trampoline / tafelvoetbal en Tafeltennistafel / voetbalveldje en tennisplein / skelters / een echte buitenkeuken voor kinderen / haal via onze beamer de bioscoop in huis met uw eigen laptop en Netflix account / Nintendo / kijkje nemen bij de kalfjes en melkrobot.
Ook is er ruimte voor teamactiviteiten.

Unieke vergaderlocatie
Zoekt u een unieke, bijzondere & inspirerende vergaderlocatie of een locatie voor een workshop en/of training?
Ook hiervoor is onze groepsaccommodatie te gebruiken. Wij bieden u een kleinschalige Vergaderlocatie voor groepen tot circa 10 personen. Met voldoende ruimte om de 1,5 meter maatregel in acht te houden. Er worden extra voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot hygiëne en er is voldoende desinfecterende handgel en zeep aanwezig.  En ook heel fijn; deze locatie ligt midden in de natuur. Naast Natuurpark de Leemputten.

In de authentieke groepsaccommodatie op het erf van een wel heel bijzondere boerderij, kan u zowel binnen als buiten in een gemoedelijke sfeer vergaderen.
Behalve voor een korte vergadering of bijeenkomst, is er ook ruimte om een hele dag of zelfs meerdere dagen bijeen te zijn. Overnachten is ook mogelijk.

Faciliteiten voor een geslaagde vergaderlocatie zijn aanwezig:
Gratis wifi, beamer & scherm,  een muziek installatie en eventueel gebruik van flip-over, koffie/thee, kannen water, gratis parkeren.

Ontspannen wandelen in het naastgelegen natuurgebied.

Ontspanning tussendoor
Als ontspanning tussen het vergaderen door kunt u een teambuildingsactiviteit en/of vergaderbreak kiezen. Denk hierbij aan een wandeling in het naastgelegen natuurgebied; een creatieve schilder workshop; een rondleiding over ons bedrijf; een sportieve workshop met de Healthy Fit Truck van Alivio en in de zomermaanden kunt u waterfietsen bij De Leemputten. Daarnaast is er genoeg ruimte in en rondom de locatie en staan wij open voor eigen inbreng wat betreft teambuilding en overige activiteiten

Catering
Met de plaatselijke cateraar kunnen wij een gezonde lunch en of diner verzorgen. Vraag ons voor meer informatie hierover.

Voor vragen neemt u contact op met Inge Weenink. Samen komen we tot een goed vergader- en /of overnachtingsarrangement.

Vakantieboerderij Kraanswijk

Klaverdijk 3
7142 HP Groenlo