Vakantiewoning ’t Oorschot

Van harte welkom bij Vakantiewoning ’t Oorschot te Vragender.

In het rustige plaatsje Vragender in de Achterhoek staat onze boerderij. Op de boerderij is een authentieke 2 persoons vakantiewoning gerealiseerd die wij voor échte liefhebbers aanbieden. Voor een ontspannende vakantie in een groene omgeving bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt vanuit de vakantiewoning volop genieten van het prachtige Achterhoekse landleven. Ook voor wandelaars en wielrenners is de vakantiewoning een uitstekende uitvalbasis. Vragender en omgeving heeft ongekend veel stukken land dat uitgeroepen is tot nationale landschap. En ook voor festivalgangers van bijvoorbeeld de Zwarte Cross, is de vakantiewoning een prima uitkomst!
De vakantiewoning is gebouwd in het achterhuis van de boerderij en is helemaal gerealiseerd op de begane grond en is daarom ook geschikt voor minder validen. Buiten is een terras waar bewoners kunnen genieten van de natuur. Om de woning heen is er voldoende parkeergelegenheid.

Op onze website vindt u informatie over de vakantiewoning en de omgeving. Kijkt u gerust even rond en als u vragen heeft over de vakantiewoning of wilt reserveren, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij heten u van harte welkom!
Familie Ikink

Vakantiewoning ’t Oorschot

Oorschotweg 1
7134 PR Vragender