VVV Oost Gelre, vestiging Lichtenvoorde

Helaas zijn we tot 14 januari 2022 gesloten door de lockdown, ingesteld door het demissionair kabinet i.v.m. de vele besmettingen en de angst voor de nieuwe variant omicron. We zijn bereikbaar via info@vvvlichtenvoorde.nl voor al je vragen of bestellingen. In overleg kunnen we ook bezorgen aan huis. Hopelijk kunnen we half januari open om iedereen weer van dienst te zijn. Graag tot dan!

In het centrum van Lichtenvoorde bevindt zich in het karakteristieke pand aan Markt 2 de VVV.

Samen met Het Blok vormen wij een goed team en kunnen wij iedereen optimaal van dienst zijn.
Het Blok begeleidt mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en biedt hen een geborgen en veilige omgeving waarin zij kunnen groeien en uitvliegen naar eventueel regulier werk. Met originele concepten en gevleugelde gerechten staat Het Blok klaar voor iedere uitdaging en ontvangt een ieder met een grote glimlach.

De VVV zit achterin Het Blok en heeft daar de ruimte om Lichtenvoorde en omgeving uit te lichten en om een ieder goed te informeren over de mogelijkheden in onze mooie gemeente. De winkel heeft volop souvenirs met een Achterhoeks tintje en natuurlijk verkopen we allerhande fiets- en wandelroutes.

Bij de VVV kun je ook terecht voor diverse cadeaukaarten, zoals de VVV Cadeaukaart, de VVV Dinercheque, de VVV Lekkerweg, de Boekenbon, Podiumcadeaukaart, Bol.com, Nationale Bioscoopbon en de Fashioncheque.

Openingstijden VVV Lichtenvoorde

Zomerperiode april t/m september
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09:30 – 17:00 uur
Zaterdag 09:30 – 16:00 uur
Winterperiode oktober t/m maart
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 16:00 uur

Gesloten op: 2e Paasdag / Koningsdag / Hemelvaartsdag / 2e Pinksterdag / Kermisdinsdag / 1e en 2e Kerstdag / 1 januari.

Heeft u een vraag? We zijn bereikbaar tijdens openingsuren via 0544-375775 of mail ons !

Graag tot ziens in Lichtenvoorde!