Wijngaard, siertuin en vakantiewoning Schepershof

Wijngaard, siertuin en vakantiewoning Schepershof in Groenlo

Schepershof ligt op een fantastische plek in het Achterhoekse coulisselandschap.

Net buiten het vestingstadje Groenlo worden weilanden en houtsingels onderbroken door een verrassend element: wijnstokken. Daarbij staat een landelijk verbouwde boerderij met prachtige tuin: Schepershof. Met trots mag deze locatie zich ‘Huis der Gemeente’ noemen. Een schitterende locatie voor huwelijksvoltrekkingen en fotoreportages.

De wijngaard levert heerlijke Achterhoekse wijn, daarvoor heeft Schepershof al tal van prijzen in ontvangst mogen nemen. Elke woensdag- en zaterdagmiddag is Schepershof tussen 13.00u en 17.00u geopend voor de verkoop van wijnen, druivenplanten en indivueel bezoek. Kom gerust een kijkje nemen!

Groepsarrangementen

Schepershof verzorgt ook graag groepsarrangementen. Tijdens een rondleiding door de wijngaard wordt gepassioneerd uitleg gegeven over ontwikkelingen in de wijngaard. Aansluitend is het mogelijk om (h)eerlijke Achterhoekse wijn te proeven en te verkrijgen. Geniet intussen van de prachtige landelijke sfeer!

Een korte of uitgebreide rondleiding door de tuin en boomgaard behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk is een bezoek aan de siertuin en wijngaard combineren met een andere bezienswaardigheid in de  vestingstad Grol of in de Achterhoek.

Voor groepsarrangementen levert wijngaard & siertuin Schepershof graag maatwerk. Bijvoorbeeld in de vorm van een wijnproeverij met stokbrood en boerenkaas, een lunch, een barbecue of tapas. Persoonlijke wensen staan bij Schepershof centraal,  neem gerust contact op voor meer informatie.

Vakantiewoning

Tevens is het mogelijk om te overnachten in de landelijke, luxe vakantiewoning met sauna.

Wijngaard, siertuin en vakantiewoning Schepershof

Slatmansweg 6
7141 LD Groenlo