Zwembad Meekenesch

Kinderfeestje in je eigen privé Zwemspeelparadijs!

Hou jij van water, ravotten, grote opblaasartikelen en van een feestje?! Dan is de survival jouw feestje! 2 uur lang heb je je eigen privé zwembad, waar je met al je vriendjes en vriendinnetjes een mooi feestje kan maken! We zetten een lekker muziekje op, hebben een prachtige, spannende survivalbaan met de grote speeltoestellen klaar gelegd. Het enige wat jezelf nog moet doen is lol maken! Tussendoor hebben we nog wat te drinken en mag je samen met de vrijwilliger langs de snoepkast lopen om wat lekkers uit te zoeken!
Van al dat lol maken krijg je natuurlijk wel trek en dorst! Na twee uur in het zwembad te hebben gespeeld staat er vervolgens een lekkere snack en wat te drinken voor je klaar! Hier bij het zwembad doen we niet zo moeilijk en eten we de patat, kroket of frikadel met de vingers en gewoon van de grote stamtafel! En wat helemaal een meevaller is…
Dit alles is voor maar 14,75 euro per persoon (minimaal 10 personen).
In het weekend is het zwembad over het algemeen nog vrij om een kinderfeestje te geven.

Drive-inn feestje!

De swim-inn is als het ware een eigen drijvende privé bioscoop in het zwembad. Op maximaal 20 relaxte opblaasbare loungebedden kan er gekeken worden naar je favoriete film! De film wordt afgespeeld op een gigantisch scherm en zo lijkt het net alsof je er midden in zit! Een super gave ervaring, wat je echt een keertje meegemaakt moet hebben! Als het buiten nog niet donker genoeg is, doen we de luiken van het zwembad dicht en zo kan je op elk moment van de dag genieten van je eigen uitgekozen en meegebrachte DVD! De duur van de swim-inn is ongeveer twee uur. De meeste films duren rond de anderhalf uur. In de pauze of na film kan er dan in het wedstrijdbad nog een half uur gespeeld worden met het kleine spelmateriaal! Ook zal je wel dorst hebben gekregen en hebben we wat te drinken klaar staan! Samen met de vrijwilliger mogen alle kinderen even langs de snoepkast lopen om wat lekkers uit te zoeken!

Van intensief film kijken en spelen krijg je natuurlijk wel trek en dorst! Na twee uur in het zwembad te hebben gelegen staat er vervolgens een lekkere snack en wat te drinken voor je klaar! Hier bij het zwembad doen we niet zo moeilijk en eten we de patat, kroket of frikadel met de vingers en gewoon van tafel! En wat helemaal een meevaller is… Het kost allemaal maar 15,75 euro per persoon (minimaal 10 personen). In het weekend is het zwembad over het algemeen nog vrij om een kinderfeestje te geven. Wacht niet langer en vul hieronder je reservering in! Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Vrij zwemmen: Een groot feest!

Tijdens het banen zwemmen kan in het instructiebad altijd vrij gezwommen worden. Lekker dobberen, spelen of dollen in het water. Voor de kleintjes zijn er altijd bandjes, speeltjes en op zondagmorgen als er de hele morgen vrij gezwommen kan worden liggen er ook speeltoestellen in het water.
Is het vakantie dan pakken we natuurlijk extra uit voor de kinderen. We zijn dan altijd extra open zodat de jeugd lekker kan zwemmen. Dan kun je van onze grote glijbaan of de Jungle Jim of buiten op de airtrampoline of over de mega lange buikschuifbaan, elke dag weer een groot feest!

Baantjes trekken? Voor vroege en latere vogels!

Niks lekkerder om helemaal fris en fruitig aan een nieuwe (werk) dag te beginnen. Elke werkdag kun je in de ochtend bij het Meekenesch terecht om je baantjes te trekken. Of dat nu in de supersnelle baan is of in de klets(nat) baan, voor iedereen een fijne manier om de dag te starten. Ben je meer een avondmens? Geen punt! Op maandag, woensdag en donderdagavond kan er in de avond banen gezwommen worden. Wil je advies over techniek of opbouw van training, we helpen je graag! Last but not least kun je na het zwemmen nog genieten van een heerlijk kopje koffie, cappucino of thee of iets anders in onze horecaruimte of lekker buiten bij mooi weer. Onze vrijwilligers zorgen daar met erg veel plezier voor!

Ben je benieuwd wanneer je kan komen zwemmen? Kijk dan op onze website bij de openingstijden!

Zwembad Meekenesch

Kerkhoflaan 5
7131 TE Lichtenvoorde