Plan je bezoek

Leuk dat je naar Lichtenvoorde komt! Het is tijd om je dagje uit of overnachting te plannen! Bekijk hieronder hoe je het beste naar Lichtenvoorde kunt reizen en op de pagina overnachten kun je alle slaapmogelijkheden bekijken! Kom je er niet uit?

Vraag het de VVV!

Parkeren

In het centrum van Lichtenvoorde zijn blauwe zones ingesteld. Gedurende de openingstijden van de winkels heb je een parkeerschijf nodig. De maximale parkeertijd is 1,5 uur. Buiten de winkeltijden kun je zonder parkeerschijf parkeren.

Bereikbaarheid (OV – auto)

Het openbaar vervoer in de Achterhoek wordt verzorgd door Arriva en ZOOV. Arriva regelt zowel de trein- als busverbindingen in de Achterhoek en ZOOV is een vervoersdienst voor inwoners die niet met het reguliere openbaar vervoer kunnen reizen. Het treinstation Lichtenvoorde-Groenlo bevindt zich in Lievelde.

Vanuit de richting Arnhem; Van A12 naar A18 richting Doetinchem. Aan het einde van de A18 over op de N18 richting Enschede. 
Vanuit de richting Enschede; Op de N18 richting Doetinchem.

Koopzondagen / Warenmarkt

In Lichtenvoorde is er elke 1e zondag van de maand koopzondag tussen 13:00 – 17:00 uur. Op zaterdagmorgen is er van 08:30 – 12:30 uur warenmarkt op de Markt – Korte Rapenburgsestraat – Varkensmarkt.

Vraag het de VVV!

Wil je weten wat er te zien, doen en te beleven is in Lichtenvoorde en kerkdorpen? VVV medewerkers helpen je graag. Zo vertellen zij je de geheime en bijzondere plekjes die net niet op internet te vinden zijn. Kortom: dé plek voor een advies over een bezoek aan ons mooie dorp met haar kerkdorpen! Kom langs op de Korte Rapenburgsestraat 5E, bel met 0544-375775 of mail naar info@vvvlichtenvoorde.nl
Je bent van harte welkom!