LIEVE KINDEREN VAN LICHTENVOORDE,

Als je dit leest heb je een gaaf Zomerse Keidagen pakket ontvangen!!! Lees gauw door, of laat het door iemand voorlezen 😉

Er komt een nieuw familie feestweekend in Lichtenvoorde aan, de Zomerse Keidagen!

Dit eerste jaar met een super leuke kermis, rommel- en vintagemarkt en hebben we een fantastische activiteiten. Ook gaan we dit jaar sterke mensen uitdagen om de Sterkte Keienslöpper van 2024 te worden. Misschien wordt dat wel jouw vader en/of moeder?! We gaan genieten van live muziek op de markt en heel veel plezier maken met onze vriendjes en vriendinnetjes.

Samen met ondernemers van Lichtenvoorde, de verschillende organisaties, de gemeente en vrijwilligers willen we samen met jullie 150 jaar de Kei vieren én dit nieuwe familieweekend.

Het is niet meer vanzelfsprekend dat iedereen naar de kermis kan of gaat. We zijn als organisatie super trots op de Zomerse Keidagen en de nieuwe kermis. Wat is nieuw? In Lichtenvoorde kunnen gaan we dit jaar inzetten op lagere entreeprijzen dan in andere dorpen, want we willen graag dat iedereen met haar vriendjes en vriendinnetjes naar de Zomerse Keidagen kunnen.

VERRASSING VOOR ALLE KINDEREN!

We hebben dit jaar voor alle kinderen op de basisscholen in Lichtenvoorde 2 kermismuntjes. Je mag helemaal zelf kiezen in welke attractie je gaat of welke activiteit je ermee gaat doen.

Kermis

De kermis gaat open op vrijdag 5 juli vanaf 15.00 uur. Op zaterdag om 12.00 uur, want dan hebben we eerst tot 14.00 uur prikkelarme kermis. Dan staat de muziek en de lampjes uit. Dit is speciaal voor kinderen/volwassenen die niet goed tegen drukte en alle prikkels kunnen.

Kermistijden:

  • Vrijdag 5 juli 15.00 – 0.00 uur
  • Zaterdag 6 juli 12.00 – 0.00 uur
  • Zondag 7 juli 10.00 – 21.00 uur

Kei leuke dingen te doen!

Vrijdag 5 juli

15.00 uur opening van de kermis op het ‘nieuwe’ evenementenplein. Om 16.00 uur kan je heerlijk gaan genieten op het terras en zijn en extra leuke activiteiten voor de kinderen. Om 20.00 uur start er op het podium LIVE muziek en kunnen de voetjes van de vloer!

Zaterdag 6 juli

Op zaterdag 6 juli hebben we hele gave activiteiten in het centrum, waar je allemaal gratis aan mee kunt doen.

Rommelmarkt: Vanaf 10.00 uur gaat de rommelmarkt open. Je kan hiervoor een plekje reserveren of zelfs een kraam! Heb je niets meer te verkopen maar zoek je leuke artikelen kom dan gezellig naar het centrum. Meedoen aan de rommelmarkt vragen we een kleine vergoeding voor. Aanmelden kan hier www.zomersekeidagen.nl

Kei-Fit Show : Om 10.00 uur staart de jaarlijkse spetterende show van de Kei-Fit. Kom je kijken?

Prikkelvrije Kermis : Om 12.00 uur start op het kermisterrein de prikkelarme kermis. Hou je niet van harde muziek en drukte, dan kan je nu heerlijk 2 uur lang genieten op de kermis, want deze is prikkel vrij. Geen muziek, geen lampjes en op verzoek niet te snel.

Springevent: Kom even lekker uitrazen op de grote stormbaan. Haal jij de snelste tijd? Of spring je het allerhoogste? Dan win jij extra gratis kermismuntjes!

Zondag 7 juli

Koopzondag en grote braderie: Op zaterdag verkocht iedereen zijn eigen 2e handspulletjes, maar op zondag staat het centrum weer vol met nieuwe handelaren. Prachtige sieraden en accessoires, zomerse kleding en lekkernijen. Het is ook koopzondag dus de winkels zijn open en diverse ondernemers staan met leuke aanbiedingen in de kraam.

Live muziek: Vanaf 15.00 uur start er op de markt live muziek en gaan weer onze voetjes van de vloer!

SOCIAL MEDIA

Volg al onze nieuwtjes op Facebook en Instagram.

COMPLETE PROGRAMMA

Bekijk hier het complete programma van De Zomerse Keidagen Klik voor website Zomerse Keidagen