Ambachtsdag bij Achterhoeks Openluchtmuseum in Lievelde

Ambachtsdag bij Achterhoeks Openluchtmuseum in Lievelde

Beleef woensdag 10 juli een dag vol ambachtelijk vakmanschap en historische pracht!

Lievelde – Het Achterhoeks Openluchtmuseum verwelkomt u op woensdag 10 juli voor een gezellige Ambachtsdag van 11:00 tot 16:00 uur. Deze dag biedt bezoekers de mogelijkheid om ondergedompeld te worden in ambachtelijk vakmanschap, terwijl ze genieten van de mooie omgeving van het museum.

De Ambachtsdag belooft weer een leuke dag te worden, met traditionele ambachten en enthousiaste standhouders die hun mooie en smaakvolle producten presenteren. Van mandenvlechten tot klompenmaken, van smeden tot rietvlechten, bezoekers krijgen diverse ambachten te zien.

Voor kinderen zijn er workshops. Onder begeleiding van professionele ambachtslieden kunnen ze hun eigen kunstwerken maken en het ambachtelijk werk ontdekken.
Toegangsprijzen voor de Ambachtsdag zijn als volgt:
• Volwassenen: € 7,50
• Kinderen (4-12 jaar): € 3,50
• Familiekaart (2 volwassenen en maximaal 3 kinderen): € 18,-

Bezoekers kunnen genieten van een plezierige wandeling door de tijd terwijl ze kennis maken met lokale cultuur en tradities. Daarnaast biedt het museum ook een mindsetshow en een audiotour in het Nederlands, Duits of Achterhoeks. Sinds dit voorjaar is er ook een audiotour voor kinderen. Op een interactieve manier maken kinderen kennis met het leven van vroeger.
Voor meer informatie over de Ambachtsdag op woensdag 10 juli en het Achterhoeks Openluchtmuseum, kunt u terecht op de officiële website van het museum: www.achterhoeksopenluchtmuseum.nl

Achterhoeks Openluchtmuseum Erve Kots Lievelde

In de buurt